7 fine ting til boligen

3 nye produkter fra Ziaja

ziaja-produkter-dagcreme-natcreme-enzyme-peeling

Den sidste uges tid har jeg haft fornøjelsen af at teste et par produkter fra Ziaja. Til de af jer der ikke kender Ziaja er det et polsk brand der sælger virkelig lækre produkter til budget priser. Jeg stiftede første gang bekendtskab med Ziaja gennem Billigvoks, som forhandler mærket. De sidste mange gange at jeg har modtaget pakker fra Billigvoks, har der været vedlagt et par vareprøver på Ziajas goat milk serie, som jeg er blevet helt forelsket i! Det er virkelig nogle lækre produkter, så derfor var jeg selvfølgelig nød til at prøve lidt mere fra mærket. De 3 produkter jeg har at dele med jer i dag er en dagcreme, natcreme og en enzymepeeling.

Sensitive skin soothing dagcreme 

Det første produkt, som jeg har testet er en dagcreme fra serien Sensitive Skin, som er en serie der anbefales til følsom hud og desuden er parfumefri og uden unødvendige konserveringsmidler. Selve dagcreme skulle hjælpe med at berolige huden og mindske rødmen samtidig med at den forebygger for tidlig aldring. Derudover indeholder den SPF 20, hvilket selvfølgelig er et kæmpe plus. Konsistensen er rigtig lækker og cremet, den trænger hurtigt ind og så elsker jeg at den er parfumefri.

Manuka Tree purifying natcreme

Manuka Tree serien er baseret på ekstrakter fra blade på Manuka træet og er perfekt til uren og fedtet hud da produkterne skulle reducere urenheder, hudorme og store porer. Jeg har testet natcremen fra serien. Modsat dagcremen fra Sensitive skin serien, er denne mere let i konsistensen, nærmest gél agtig, men stadig rigtig lækker. Serien anbefales til ung hud, men jeg bøvler altså stadig med uren hud selvom jeg er midt i 20erne, så det er dejligt med en billig creme der kan mindske problemet lidt.

Sensitive skin enzyme peeling

Udover dagcremen, har jeg også testet en enzyme peeling fra Sensitive Skin serien. Den skulle hjælpe med at udglatte huden og gøre den mere ensartet. Den skal sidde i 10-15 minutter, hvorefter den skylles af med varm vand. Jeg har allerede brugt den 3 gange, og jeg synes den er rigtig god. Min hud føles blød og jævn efterfølgende, hvilket er det den lover, så det er helt klart en favorit!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 fine ting til boligen