Jeg drømmer om at iføre mig... #1

Too Young To Be Ugly dagcreme fra DM Skincare

to-young-to-be-ugly-dagcreme-dm-skincare

Min hud spasser for vildt ud lige for tiden. Jeg føler virkelig at jeg er blevet teenager igen og i en alder af 25 år synes jeg altså at det burde være et overstået kapitel. Ikke nok med at min hud slår ud og jeg har flere urenheder end jeg plejer så er min hud også ekstremt tør. Ikke ligefrem den fedeste kombination og jeg synes ikke rigtig der er noget der hjælper. Jeg er derfor begyndt på en ny dagcreme fra DM skincare som skulle være perfekt til teenage hud, da den er oliefri og indeholder agurk og A-vitatimin. Den efterlader huden mat, så samtidig med at være en dagcreme fungerer den også rigtig godt som primer under make-up. Indtil videre er jeg fan, og selvom den måske ikke kan afhjælpe min tørre hud helt, så håber jeg på at få min voksenhud tilbage i stedet for det her teenagepjat. Vi krydser fingre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om at iføre mig... #1