Valentines giveaway

Simpelt og sort..

outfit-sort2outfit-sort-soya-concept-bluse-fake-ruskindsjakkeoutfit-sort1

Soya concept bluse, Vrs jeans, Vagabond stølver

.. Beskriver meget godt min foretrukne hverdags uniform og garderobe generelt. Jeg elsker kontrasten mellem den lidt fine feminine bluse, de stramme jeans med op rul og de høje støvle – det er sådan et slags outfit der fungere til alt.

Igår fejrede jeg valentine med min kæreste og var ligeledes hoppet i et ganske simpelt outfit til anledningen, en stram sort kjole. Det var en beslutning jeg fortrød gevaldigt senere på aften. Han havde inviteret mig ud og spise sushi og vi blev begge så mætte at vi knap kunne gå derfra, men vi hyggede os ekstremt meget, så han kunne godt se bort fra at jeg var lidt små-tyk sidst på aftenen. Heldigvis, men ellers var vi nok heller ikke kærester.

Havde I en god valentinesdag?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines giveaway