5 lyserøde highstreet fund

Pæne plisseringer på en grå dag

outfit-graa-dag-plisseret-lyseroed-bluse5outfit-graa-dag-plisseret-lyseroed-bluse1outfit-graa-dag-plisseret-lyseroed-bluse3

H&M jeans, Tamaris støvler, H&M bluse, VRS ruskinds jakke (lignede her)

Som jeg snakkede om igår, så er jeg ret vild med den lyserøde trend og derfor er min fine ruskindsjakke selvfølgelig ikke det eneste lyserøde items der er flyttet ind herhjemme for nyligt. Jeg var nemlig i H&M forleden og der faldt jeg over den her virkelig fine plisserede bluse som jeg altså var nød til at have med hjem. Kanterne er rå hvilket jeg synes er en ganske fin kontrast til det ellers meget girly look, den hurtigt giver og så falder den altså rigtig flot! Jeg overvejer faktisk lidt at købe den i sort også, men prøver ihærdigt at tilføje lidt flere farvede items til min garderobe for tiden så jeg tror det bliver ved overvejelserne. Den er selvfølgelig ikke at finde på hjemmesiden (typisk H&M), så jeg kan ikke engang linke til den, men jeg ved at den stadig er i butikkerne hvis nogle skulle være interesserede.

Jakken fra VRS købte jeg helt tilbage til black friday da, men det er første gang jeg har vist den frem herinde. Det har ikke rigtig været læderjakke-vejr siden jeg købte den, så jeg har faktisk kun brugt den ganske få gange indtil videre. Men jeg glæder mig nu til at foråret kigger frem så jeg kan bruge den på lidt mere regelmæssigt basis – flot er den i hvert fald!

outfit-graa-dag-plisseret-lyseroed-bluse2outfit-graa-dag-plisseret-lyseroed-bluse4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 lyserøde highstreet fund