Genbrugsfund: Skør ansigtsvase

Når mandagen lever op til sit halv dårlige ry..

outfit-hvid-pels-adidas1outfit-lys-pels-hvid-adidas-t-shirt-nike-sneaksoutfit-hvid-pels-adidas2

Second hand pels (lignende her), H&M jeans, Nike sneakers, Adidas t-shirt

I dag har virkelig været sådan en rigtig mandag-mandag med dårligt vejr og det hele. Øv. Jeg havde egentlig pakket mine helt varme jakker væk for i år, men jeg kan godt mærke at jeg har været lige vejr-optimistisk nok på den front, så min lyse yndlings pels er altså blevet fundet frem igen.

Det har også været lidt små-hårdt at komme igang med arbejdet igen efter sidste uges sygdom, hvilket også har været med til at gøre dagen ekstra lang, så nu vil jeg egentlig bare tage et langt bad inden jeg hopper under dynen. Og så krydser jeg fingre for at i morgen bliver lidt bedre. Bare lidt..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsfund: Skør ansigtsvase