Jeg drømmer om at iføre mig.. #2

Make-up børster fra Ecotools

ecotools brushes set

Som jeg nævnte i mit indlæg om denne måneds Goodiebox, så er make-up børster noget jeg bestemt ikke kan få nok af. Ecotools er et mærke jeg længe gerne har ville prøve, men min forkærlighed for Real Techniques har holdt mig en smule tilbage da jeg ofte har prioriteret at købe dem. Ecotools er ligesom Real Techniques i en meget overkommelig prisklasse og derfor har jeg også allerede købt hele 5 børster, hvoraf 2 af dem kommer i sæt.

De 5 børster jeg har købt er deres Shade & Define og Blend & Smudge som kommer i det her lille sæt, Full eye shadow, Precision blush og Complexion Skin Perfecting Brush. Jeg synes kvaliteten på dem er virkelig god prisen taget i betragting og især det lille sæt med de to dobbelt ended børster i, får man virkelig noget for pengene. Precision børsten har jeg brugt meget til en blød contour, da den er forholdvis flad i hårene men samtidig dejlig luftig.

Alt i alt er jeg virkelig glad for mine nye børster og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber noget fra Eco Tools! Faktisk har jeg allerede skrevet den her lille sag på min ønskeseddel!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om at iføre mig.. #2