Et lagersalgs-kup: Hay J107

Jeg drømmer om at iføre mig… #1

jeg-droemmer-om-at-ifoere-mig

Essie need a vacation neglelak, H&M jeans, Jane Kønig øreringe, Mac læbestift, H&M sneakers, Stolbjerg Copenhagen unity clutch

.. Metallic og lyserøde detaljer! Selvom jeg normalt foretrækker sorte jeans, så har jeg altså forelsket mig lidt i de lyseblå med metallic stribe langs benet fra H&M. Jeg synes de kunne være så fine kombineret med lyse toner og lidt rå smykker. Jeg har endnu ikke set dem i butikkerne, men hvis jeg får tid i næste uge skal jeg helt sikkert forbi og se om de har dem i en af mine lokale H&M’er. Bukser er sådan noget jeg foretrækker at kunne prøve inden jeg køber det, da jeg har meget lange ben som ofte gør at bukser i normal længde er meget korte til mig, så hvis det kan lade sig gøre vil jeg helst ikke bestille dem online!

I aften vil jeg hoppe i noget lidt finere, vi får nemlig besøg af min gode veninde og blogger kollega Jenni, som skal være her hele weekenden og derudover kommer der en lille flok forbi til gamenight. Det plejer altid at være hyggeligt, og så er det jo den perfekte måde at starte en weekend på i godt selskab.

I må have en god aften, og husk at I stadig kan nå at deltage i konkurrencen om en powerbank fra greylime lige her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lagersalgs-kup: Hay J107