Pæne plisseringer på en grå dag

Genbrugsfund: Skør ansigtsvase

tradono-koeb-ansigtsvase1tradono-koeb-sort-ansigts-vase

Jeg scroller dagligt ned igennem ”hjem og indretnings”-kategorien på Tradono i håb om at der dukker noget spændende op i nærheden af mig og selvom der er langt mellem de rigtig gode ting, så falder jeg alligevel af og til over noget som jeg er nød til at eje. Sådan havde jeg det med den her lidt skøre ansigtsvase, som heller ikke kostede alverden. Jeg elsker at tilføje lidt skæve og skøre ting til min indretning for at gøre det hele lidt mere personligt, og der må man jo sige at den her vase passer perfekt ind. Jeg har endnu ikke fundet den perfekte placering til den, men i takt med at vi kommer mere på plads, er jeg sikker på den dukker op.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne plisseringer på en grå dag