Februar ønsker

Et lagersalgs-kup: Hay J107

 

hay-j107-stol

Jeg arbejder løbende på at finde den helt rigtige kombination af stole til mit spisebord, så da jeg var til lagersalg hos Hay forrige weekend var jeg hurtig til at hapse den sidste hvide J107 stol. Det er en stol som jeg har haft et godt øje til længe efterhånden. Oprindeligt ønskede jeg mig den i sort, og havde faktisk fundet en brugt som jeg havde sagt ja til at købe og aftalt mødetidspunkt og det hele med sælger, men han sprang fra i sidste øjeblik da han havde fået et højere bud. Virkelig dårlig stil hvis I spørger mig.

Anyway, så var jeg som sagt så heldig at få fat i den sidste de havde på lagersalget da jeg var derude søndag og selvom jeg var en lille smule i tvivl, så fortryder jeg overhovedet ikke. Den passer perfekt ind og så kan jeg egentlig godt lide at have både mørke og lyse stole for at skabe lidt kontrast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar ønsker