Endnu en læbestift fra Mac - Persistence

Et kig i mine saved items på Asos #2

et-kig-i-mine-saved-items-paa-asos-2

Øverst fra venstre: Daisy street rullekrave, Asos kjole, Y.A.S top, Asos Jakke, Pieces bælte, Ralph Lauren polo skjorte, Jaded London mesh kjole, Weekday skjorte, Asos bluse

Det vælter ind med pæne ting ovre hos Asos og min konto står i nul (næsten i hvert fald). Det er altid lidt trist når man gerne vil shoppe, men jeg nøjes med at kigge lige pt. Jeg kigger til gengæld meget og har fundet 9 af de ting i mine saved items som jeg allerhelst ville klikke hjem. Den støvrosa jakke og den kortærmerede Ralph Lauren polo er jeg især vild med, men de andre ting måtte også meget gerne flytte ind.

Går I og overvejer at klikke noget bestemt hjem for tiden?

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en læbestift fra Mac - Persistence