Lidt om sygdom og dårlig samvittighed

Et kig i denne måneds Goodiebox: Februar ’17

goodiebox-februar-2017-five-years

Boksen er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

For 5 år siden modtog jeg min aller første Goodiebox. Jeg var med lige fra den spæde start og i den her måned kan Goodiebox altså fejre 5 års jubilæum. Jeg har sidenhen haft afmeldt den månedlige boks, men er nu endelig tilbage igen. Selvom jeg hver måned modtager Look Fantastic beauty boksen har jeg altså savnet Goodiebox’en. Det er der selvfølgelig flere grunde til, men en af de væsentligste er den variation af brands og produkter som Goodiebox har at byde på, som jeg ikke synes er ligeså god hos de andre udbydere på markedet.

Denne måneds boks er bestemt ikke nogen undtagelse hvad det angår og jeg må indrømme at jeg blev mere end almindelig glad for overstående boks. Goodiebox har virkelig ramt hovedet på sømmet med den her boks, som udelukkende indeholder full size produkter. Der er virkelig værdi for pengene, så hvis man går og overvejer at tilmelde sig, ville nu være et rigtig godt tidspunkt at gøre det på.

Lad os kigge lidt nærmere på indholdet..

Sleek Makeup i-Divine ineral based Eyeshadow Palette i farven Au Naturel 601

Det første produkt jeg hev op af boksen var den her øjenskygge palette fra Sleek, som indeholder 12 øjenskygger i neutrale farver. Ud af de 12 farver er 8 af dem matte og 4 af dem shimmer, hvilket gør det til den perfekte all-in-one palette. Et par af de matte farver er dog lidt tørre i det (ikke dem alle), men de 4 shimmer farver er alle virkelig lækre. Jeg forestiller mig at det her ville være en rigtig god palette til rejser, da den har alt hvad man skal bruge både til et let hverdags look og til et smokey eye.

HEVI Sugaring 100% Naturligt Hårfjerningsprodukt 

Hårfjernings produkter er ikke noget jeg har den helt store erfaring med. Hvis jeg skal være ærlig så foretrækker jeg til hver en tid min badeolie og en skraber, så det her produkt er nok det af de 5 jeg er mindst glad for. Jeg har selvfølgelig tænkt mig at prøve det, men jeg har svært ved at forestille mig at det er et produkt jeg kommer til at blive rigtig glad for. Men nu må vi se!

Luxie 120 Detail Round Blender børste

Makeup børster kan jeg aldrig få for mange af og den her virker rigtig lækker. Luxie er ikke et mærke jeg kender i forvejen, men jeg elsker designet! Detail børste vil jeg bestemt ikke kalde den da den er forholdvis stor, men den er helt sikkert rigtig fin til at blende med. Jeg glæder mig i hvert fald til at lege lidt mere med den

Emite Makeup Diamond Heart Creme

Jeg elsker highlightere, så den her lille sag er kærkommen. Det er en lys creme highlighter, som jeg forestiller mig vil være helt perfekt at bruge i inderhjørnet af øjet og under brynet. Emite makeup er heller ikke et brand jeg kender i forvejen, men jeg glæder mig meget til at prøve det ordentlig af. Den her highlighter virker i hvert fald lækker.

Unani dermo defenze face mask

Sidst men bestemt ikke mindst så indeholdt boksen den her ansigtsmaske fra Unani. Jeg elsker at afprøve nye ansigtsmasker og derfor var det her nok også det produkt i boksen som jeg glædede mig allermest til at tage i brug. Jeg har prøvet masken i dag og jeg må indrømme at jeg var noget overrasket over konsistensen. Den er meget tynd og nærmest vandagtig, hvilket gør at den trænger utrolig hurtigt ind i huden. Da jeg skulle vaske den af igen var det nærmest som om at al produkt var blevet absorberet af min hud og da jeg var færdig var min hud virkelig blød.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om sygdom og dårlig samvittighed