Den fineste kimono fra Hunkemøller

Et førstehåndsindtryk: Februars LF beauty boks

look-fantastic-beauty-box-februar

Så landede februars Look Fantastic beauty boks og efter sidste måneds virkelig lækre boks, var mine forventninger skyhøje. Jeg synes generelt standarden for de her bokse er ret høj og endnu en gang blev jeg positiv overrasket over indholdet. Jeg føler at jeg får rigtig meget for pengene, hvilket jo lidt er hele idéen med de her bokse og grunden til at jeg ikke stopper lige foreløbig. Og så elsker jeg altså at Look Fantastic formår at være så aktuelle – i den her boks blev jeg især glad for at se et produkt fra det meget hypede The Ordinary.

The Ordinary Natural Moisturizing factors + HA

Som sagt indeholdt denne boks et produkt fra The Ordinary, som er et ret nyt brand der laver produkter med ganske få ingredienser – de fleste indeholder kun en enkelt eller to ting i koncentreret form. Jeg er hel vild med konceptet og jeg blev derfor virkelig glad for at modtage et produkt derfra. Produktet jeg har fået er en fugtgivende creme og jeg glæder mig meget til at se om den kan afhjælpe min tørre hud. Jeg kan ikke finde produktet på Look Fantastics hjemmeside, men I kan læse mere om det på The Ordinarys egen side lige her!

Polaar Icy Magic Instant Eye Contour Energiser

Jeg er egentlig lidt i tvivl om hvad det her produkt er til, det findes kun som patches på Look Fantastics side, men jeg går ud fra at det er en øjencreme. Den kommer i en lille tube med en kold roll-on applikator i enden og det virker til at det er ret meget produkt i, så det er jo en god start.

Borghese Fango Ristorative Restorative Hydrating Mud Mask for face and body

Jeg er altid lidt skeptisk omkring fugtgivende muddermasker, eftersom jeg forbinder mudder masker med noget der renser i dybden frem for noget der giver fugt. But don’t knock it till you tried it, som man siger.. Jeg giver det et skud, nu må vi se.

Model Co Eyelites i St Barts

Flydende øjenskygge er ikke noget jeg har gjort mig så meget i, men jeg elsker all-in-one produkter og det er hvad jeg forestiller mig at den her flydende øjenskygge er. Jeg elsker farven som er en gylden bronze nuance, der fungere perfekt både til hverdag og fest. Jeg kan dog hverken finde produktet på Look fantastic eller Model Co, hvilket jeg synes er lidt sært.

My Vitamins Catwalk Queen tabletter

Jeg er altid klar på tabletter der påstår at kunne give mig pænere hår, hud og negle men jeg forstår ikke hvorfor man ikke har valgt en mindre beholder til de 30 tabletter der er med i boksen. Bøtten er kun fyldt 1/4 op. Jeg føler mig altså lidt snydt.

This Works stress check breathe in 

Jeg er helt vild med det her produkt. Det er en lille roll-on som skulle hjælpe med at reducere stress og så har den den skønneste duft af eucalyptus. Det var det første produkt jeg måtte have fat i og teste og jeg brugte den derfor allerede igår aftes. Om den kan afhjælpe stress skal jeg ikke kunne sige, men duften og følelsen af den lille roll-on er i hvert fald meget afslappende og jeg har sovet rigtig godt i nat. Nu er jeg endnu mere opsat på at skulle prøve en af This Works’ pillow sprays.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fineste kimono fra Hunkemøller