Simpelt og sort..

Endnu en læbestift fra Mac – Persistence

mac-persistence

Det er virkelig sjældent at jeg køber Mac læbestifter uden at have gjort lidt reseach hjemmefra, men forleden faldt jeg altså over farven Persistence og forelskede mig pladask. Det er som sagt ikke ofte det sker og Persistence er hverken en farve jeg har set eller hørt om før – hvilket undre mig, for det er den perfekte mørke nude med rødbrune undertoner. Så smuk. Finishen er mat, så selvom den er forholdvis mørk af en nude af være synes jeg at den er super klædelig både til hverdag og fest.

Hvilke læbestifter fra Mac er jeres yndlings?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpelt og sort..