Too Young To Be Ugly dagcreme fra DM Skincare

En grå himmel over Taroudant + en vinder

taroudant-outfit2outfit-levis-tshirt-laedernederdeltaroudant-outfit1

Levis t-shirt, Moss Copenhagen nederdel, Komono ur, Rayban solbriller, Vagabond sandaler

Vi fortsætter med sommer-outfits lidt endnu, jeg har nemlig endnu et outfit fra Agadir at vise jer i dag. Billederne her er fra en af de mere grå dage i det ellers solrige Marokko og jeg havde tydeligvis fejlvurderet situationen inden vi var taget afsted på tur til Taroudant. Jeg var nemlig hoppet i nederdel og t-shirt, men havde ingen former for overtøj taget med og det fortrød jeg ret meget da det stod ned i stænger 10min efter de her billeder blev taget. Det var koldt, men vejroptimisten i mig havde altså ikke pakket så super meget varmt tøj til turen.

I den her weekend har jeg haft besøg af Jenni. Vi har ikke set hinanden siden Marokko-turen, så det var rigtig hyggeligt at få snakket og hygget inden hun rejser til New York om et par uger. Jeg håber lidt på at jeg kan få råd til at besøge hende derovre, men min økonomi er stadig lidt stram efter flytningen, så nu må vi se.

Jeg har desuden trukket en vinder af powerbanken. Den heldige vinder blev Maria Ørum som modtager en mail en af de kommende dage. Tak til alle der deltog!

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Too Young To Be Ugly dagcreme fra DM Skincare