Et førstehåndsindtryk: Februars LF beauty boks

Anastasias Modern Renaissance palette er flyttet ind

anastasia-palette1anastasia-modern-renaissance

Modern Renaissance paletten fra Anastasia blev lanceret lige omkring samme tidspunkt som jeg var i USA i sommers. På daværende tidspunkt var min eneste palette-prioritet Lorac pro paletten, som jeg stadig er sindsygt glad for at jeg fik fingerene i, men jeg har lige siden fortrudt at jeg ikke også købte Anastasia paletten. Kort efter jeg kom hjem var den udsolgt over alt og prisen var desuden noget højere end den var i staterne. Jeg ønskede mig den i fødselsdag og jeg ønskede mig den igen i julegave, men jeg endte altså med at købe den selv da den ganske kort var på lager hos Beautybay i slutningen af 2016. Nu er hypen omkring den så småt ved at dulme lidt og Beautybay har den igen på lager til en væsentlig bedre pris en Sephora.

Jeg har brugt den nærmest hver weekend siden jeg modtog den og jeg elsker den. Selvom det er en meget pink/lyserød tonet palette så synes jeg mulighederne med den er uendelige. Jeg havde forestillet mig at være nød til at hive fat i en af mine mere neutrale paletter, men jeg har faktisk stort set kun brugt den alene. Det er den første øjenskygge palette jeg har fra Anastasia og desuden den første de har lavet som ikke er limited edition, men det bliver helt bestemt ikke den sidste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: Februars LF beauty boks