''Hvad med din uddannelse, Katrine?''

6 must-haves til Valentinesdag

valentine-oensker

Nars læbestift, Nars lipliner, Tom Ford parfume, Hunkemøller natsæt, Hunkemøller bh & g-streng, Zoeva øjenskygge palette

Valentinesdag er lige rundt om hjørnet og jeg tror efterhånden at de fleste har en eller anden mening om den amerikanske tradition. Jeg har aldrig rigtig selv været alene på Valentinesdag og så er det jo selvsagt lidt sjovere at fejre kærligheden. Derfor er det også en tradition jeg glædeligt fejre hvert år og som jeg nyder at gøre lidt ekstra ud af. Hvad vi skal lave i år, har jeg ladet min kæreste om, men derfor kan man jo godt forberede sig lidt alligevel. Nyt undertøj eller noget lækkert nattøj er en af de ting jeg oftest selv er ude at investere i, i forbindelse med Valentine og i år har jeg faktisk også anskaffet mig et fint natsæt. Det er magen til det på collagen, men jeg har valgt det i den lidt mere klassiske sorte version, som jeg nok skal vise frem herinde senere på ugen. Derudover har jeg selvfølgelig også brugt anledningen til at købe en ny læbestift – hvilken må I vente lidt med at se!

Hvad skal I lave på Valentinesdag og hvordan har I det med traditionen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Hvad med din uddannelse, Katrine?''