Make-up børster fra Ecotools

5 lyserøde highstreet fund

lyseroede-highstreet-fund

Mango jakke, H&M top, Mango sweatshirt, H&M strik med skjorte, H&M t-shirt

Jeg har været på en lille virtuel shoppingtur og fundet lidt fine lyserøde sager frem til jer. Lyserød er jo nærmest ikke til at komme udenom den her sæson og jeg er da også glædeligt hoppet med på trenden. Min lyserøde ruskindsjakke er allerede en storfavorit og jeg forestiller mig kun, at jeg bliver endnu gladere for den når foråret begynder at vise sig lidt mere.

Af de 5 ting på collagen er jeg især vild med blondetoppen som jeg helt sikkert skal have kigget nærmere på næste gang jeg er i H&M og så er den lange frakke fra Mango jo også bare super smuk.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-up børster fra Ecotools