Anastasias Modern Renaissance palette er flyttet ind

20% på Ellos’ bolig afdeling

ellos-20-procent-rabat-kode

Jeg troede et kort øjeblik at det var gået min næse forbi at Ellos kører med 20% på hele deres bolig sortiment, inklusiv møbler og brands, men det er vidst et ret nyt tilbud så det er stadig ganske aktuelt. Det var også næsten for godt til at gå glip af. Jeg har taget et kig på hvilke ting jeg gerne selv vil bestille hjem og især det støvgrønne sengetøj og lampen kunne være ret fine herhjemme synes jeg. Bloggertæppet er jeg også stadig vild med og flettede kurve kan jeg nærmest ikke få nok af lige for tiden.

Koden I skal bruge er 355711 og den gælder til og med den 12 februar, så der er lige et par dage at løbe på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasias Modern Renaissance palette er flyttet ind