Et aften outfit fra Agadir

Tomme produkter #1

empties beauty

Hvis #hashtagget ikke afslørede det, planlægger jeg at gøre det her til en fast serie på bloggen. Nu må vi se hvor mange produkter jeg reelt opbruger, men jeg har i hvert fald samlet en stak til jer i dag som jeg vil snakke lidt om. Jeg ser periodevis rigtig mange beauty videoer på youtube og især de såkaldte ”Empty”-videoer elsker jeg, da jeg synes det giver et mere realistisk billede af hvilke produkter folk virkelig elsker. Så det er altså det I kan forvente af de her indlæg, et kort resume af de produkter som jeg har opbrugt i løbet af det sidste stykke tid og hvad jeg synes om dem. Ville jeg købe dem igen? Var de pengene værd? Det finder I ud af hvis I læser videre..

Pudderdåsernes T-zone Peeling

Hvis der er et produkt som virkelig har været en gamechanger for mig og min hud, så er det helt sikkert T-zone peelingen fra Pudderdåserne. Hold op et resultat. Jeg har altid bøvlet utrolig meget med urenheder, store porrer og hudorme men det er virkelig blevet til et minimum efter at jeg er begyndt at bruge den her under min dagcreme. Det her er ikke den første flaske som jeg opbruger og bestemt heller ikke den sidste – jeg har allerede købt et par stykker i reserve.

Batiste Oriental Tørshampoo

Jeg elsker tørshampoo’erne fra Batiste, men lige den her variant ”Oriental” ville jeg ikke købe igen da jeg simpelthen får kvalme af duften, som er meget skarp. Det er egentlig meget generelt for de forskellige duftvarianetter fra Batiste, så jeg vil forsøge at holde mig til den originale blå og grøn stribede fremover.

The Balm Bahama Mama Bronzer

Mama bronzeren fra The Balm har været fast inventar i min make-up pung siden jeg købte den for et par år siden, men det gik først op for mig hvor meget jeg egentlig bruger den da jeg løb tør og lige pludselig manglede den hver gang jeg lagde make-up. Det er min all-time favorit bronzer, så jeg har selvfølgelig allerede købt en ny.

Loreal True Match Foundation i farven Linen

Loreal laver efter min mening nogle af de bedste drugstore (mangler virkelig et dansk ord her) foundations og true match er en af dem som jeg køber igen og igen. Dækningen er medium og giver et meget naturligt resultat som jeg elsker. Især om sommeren er den rigtig god når makeuppen helst ikke skal være alt for tung.

Catrice Lashes To Kill Mascara

Fra de bedste drugstore foundations til de bedste drugstore mascaras. Catrice er et tysk make-up mærke som jeg stiftede bekendtskab med for et par år tilbage da jeg købte deres lashes to kill mascara for første gang. Det er virkelig en god mascara og jeg sørger altid for at købe en god håndfuld når jeg er syd for grænsen. Jeg har ikke prøvet så mange andre af deres produkter, men samtlige af de mascaras jeg har prøvet derfra har været virkelig gode og så er de oveni købet vanvittigt billige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et aften outfit fra Agadir