Nytårs støvler fra Tamaris

Tanker om titler

outfit-high-atlas-tanker-om-turen

Som den opmærksomme læser måske har bemærket er jeg begyndt at skrive mine indlægs titler på dansk. Det er jo ikke fordi at det gør den helt store forskel for hverken jer eller mig, men jeg føler på mange måder at det giver bedst mening når resten af indholdet på bloggen er dansk. Desuden synes jeg tit at der ryger lidt charme og personligt når titlerne bliver oversat til engelsk. Da jeg startede med at blogge i sin tid oversatte jeg alt indhold til engelsk og det var virkelig et kæmpe arbejde, så med tiden slackede jeg mere og mere på oversættelserne indtil de en dag var helt væk, men titlerne fik lov at leve videre – indtil nu.

Hvad er jeres tanker omkring danske bloggere der skriver på engelsk?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårs støvler fra Tamaris