3 Planter jeg skal eje

Status på januar ’17

 

status-paa-januar

1. Jeg har spist virkelig mange fastelavnsboller. Jeg ved godt at det er lidt tidligt, men de er på tilbud i Føtex konstant og jeg fucking elsker fastelavnsboller.

2. På trods at mit store indtag af fastelavnsboller, er det lykkedes mig at holde min vægt. Sådan nogenlunde i hvert fald.

3. Jeg har langt om længe fundet nogle lamper til mit spisebord. Det blev desværre ikke de fine Pantop pendler i den her omgang, men til gengæld kostede de her kun en brøkdel af prisen i genbrugen. Nu skal de bare lige hænges op..

4. Generelt har jeg fundet ret fine ting i genbrugen på det seneste. Jeg knuselsker især min super fede vindblæser, som jeg købte for et par uger siden.

5. Jeg har bagt chokoladekage til en hel uge. Ved en fejl, vel at mærke. Jeg glemte at nedjustere mængderne så det endte med kage til 12 personer. I det mindste blev den god.

6. Er det bare mig eller plejer flødebollerne fra Frelsen chokolade ikke at være med marcipan bund? Jeg var ok skuffet da det gik op for mig at bunden på den flødebolle jeg havde købt var vaffel. Men kakaoen jeg fik til, var til gengæld fabelagtig!

7. Min far har været forbi, hvilket betyder at jeg endelig har fået lavet mit garderobe system. Det er blevet så sejt, siger jeg jer. Og så er mit tøj langt om længe kommet op af flyttekasserne!

8. Mit forsøg med detox te har været sådan lidt ”meh”, men min indsats har heller ikke været overvældende, jævnfør punkt 1, 5 og 6. Jeg tror jeg giver det et nyt skud.

9. Støvlerne fra Tamaris er en drøm at gå i. De skulle ikke engang gåes til. Jeg vil have flere af den slags sko, tak.

10. Skam sæson 3 kom dansktekstet på DR1 den 18. januar. Den 19. januar så jeg det tiende og sidste afsnit. Nå, men.. Hvad skal jeg så se nu?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Planter jeg skal eje