DM Peel'n heal håndcreme

Powerbank fra Greylime, en rabatkode og en giveaway

powerbank-grey-lime-powerbanken-powerstone

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Modeugen er lige rundt om hjørnet og selvom jeg desværre ikke selv har mulighed for at deltage denne sæson, vil jeg alligevel dele et af mine modeuge-musthaves med jer. Det drejer sig selvfølgelig om min Sandstone powerbank fra Greylime, som jeg altid har med mig på farten og især er uundværlig for mig når jeg deltager i de travle modeuger eller er ude at rejse. De 10.400 mAh gør at jeg kan lade min telefon fuldt op cirka 4 gange før den løber tør, og det er altså et kæmpe plus for mig at jeg ikke skal gå og være nervøs for at min powerbank er tom for strøm konstant. Jeg har valgt min i sandfarvet, men den fås også i mørkeblå og grå, alt efter hvad man er mest til – designet er lækkert uanset.

Den er på tilbud til og med den 31/1 hos Powerbanken og med koden Katrine15 får i yderligere 15 procent. Derudover har jeg fået lov at forære et styk i en valgfri farve til en af jer! Det eneste I skal gøre for at deltage er at følge bloggen på enten Facebook, Instagram eller Bloglovin og skrive en kommentar til indlægget her hvor i fortæller hvilken farve I helst vil vinde! Jeg trækker en vinder næste søndag d. 5 februar som får direkte besked på mail.

Held og lykke!

 

 

 

 

17 kommentarer

 • Maaike Bon

  Den rigtig fine grå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg vil helst vinde den i den samme farve som din 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shifumi

  Den er virkelig fin <3 vil helst vinde den i sandfarvet også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg hopper også på den i sandfarvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hvis jeg vinder, skal den være mørkeblå, og så skal den med til Maldiverne i uge 7 og sørge for min telefon er klar til at tage billeder og spille musik! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Den mørkeblå er min favorit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  De er fine allesammen, men mit valg falder på den sandfarvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Den mørkegrå er så lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg håber på en sandfarvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Den grå vil jeg helst vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  En grå ønsker jeg mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Følger på Facebook og Bloglovin 🙂
  Sandfarvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene V.

  Jeg vil meget gerne eje en sandfarvet 😀😍☘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg vil meget gerne vinde den i grå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer om at vinde den i farven sandfarvet, ligesom din! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det ville være så lækkert at vinde. Den mørkeblå er min favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grå 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DM Peel'n heal håndcreme