Den perfekte off shoulder top fra Kenzo x H&M

Plakater med eventyrfølelse fra Catrin Welz-Stein

catrin-welz-stein-plakater

Øverst fra højre: Tangled, Journey to the east, Good morning, Mandolin bear, Abrakadabra, Chasing the moon, Under my umbrella, Sand man, Fly with me

Jeg har en væg inde i min stue som jeg længe har haft planer om skulle pyntes med en stor plakat, gerne i 100×70 format, men jeg har haft virkelig svært ved at finde en plakat jeg kunne lide, som samtidig ville passe ind. Det problem har jeg muligvis låst nu. Forleden faldt jeg nemlig over plakaterne fra Catrin Welz-Stein på Juniqe som er meget eventyr-agtige i udtrykket og jeg synes de er så fine! De er ret specielle, så det er sikkert ikke plakater for en hver smag, men jeg elsker dem! Jeg er især forelsket i Tangled og Under my umbrella, som begge ville passe helt perfekt ind i min stue. Jeg overvejer også lidt at bestille tre styks hjem som skal hænge samlet over vores seng, men jeg ved ikke helt om det bliver lidt for meget af det gode. Hvad synes I? Og kan I lide hendes plakater?

2 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Jeg er helt vild med de her plakater – især nummer tre øverst.
  Dem kan du sagtens bruge 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, den er også mega fed! Jeg synes faktisk de 3 øverste ville passe rigtigt godt sammen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte off shoulder top fra Kenzo x H&M