En ny serie fra Tigi Bed Head

Ombre læber

ombre lips

Jeg elsker at eksperimentere med make-up og forleden aften da jeg skulle mødes med en veninde kastede jeg mig ud i at afprøve en trend som jeg længe har været vild med, nemlig ombre. Jeg blev selv ret glad for resultatet, selvom det er noget anderledes fra hvad jeg normalt har på mine læber. Til min store overraskelse var looket faktisk også ganske nemt at friske op, da den mørke liner, som jeg havde lavet ombre-effekten med blev siddende hvor den skulle, så det krævede bare at jeg tonede det lidt ud med en lysere læbestift efter maden. Det var virkelig nemt, så hvis nogle af jer skal i byen i aften kan I jo afprøve det – det eneste det kræver er en lipliner og en læbestift i en lysere farve. Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg prøver det og næste gang tror jeg at jeg vil forsøge med nogle mere rødlige nuancer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny serie fra Tigi Bed Head