Årets første dag og små mål for 2017

Nytårs støvler fra Tamaris

tamaris-stoevler-nyt-koebtamaris-stoevler

Pengene var ret små i december måned, så derfor besluttede jeg at nedprioritere købet af en ny nytårs kjole og genbrugte i stedet min gamle pink glimmer kjole fra Pippa lynn, som jeg alligevel kun har brugt ganske få gange. Da lønnen for januar så tikkede ind og udsalget allerede var godt i gang, faldt jeg over de her støvler fra Tamaris i Magasin. Jeg spottede dem allerede første gang i midten af december da jeg var et smut i Flensborg med min mor, men på daværende tidspunkt var økonomien altså ikke helt til dem, så da jeg fandt dem på udsalg var jeg ikke et sekund i tvivl. Det var også lidt nemmere at retfærdiggøre købet når min nytårs kjole nu var sparet væk – nye nytårs støvler blev det til i stedet for!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets første dag og små mål for 2017