Genbrugsfund: Retro vindsblæser

Mit nye ur fra Komono

komono-ur-nyt

Ure er bestemt ikke det jeg ejer mest af. Faktisk er min samling begrænset til to styks og det er på trods af at jeg netop og fået et nyt ur til min lille ”samling”. Den nye dreng i klassen er fra Komono, han har sort læderrem, rustfri skive og sort analog urviser. Han er virkelig fin og så er han væsentlig billigere end den populære Daniel Wellington som hele blogland efterhånden ejer. Han er vist nok en herre model, men det har jo aldrig rigtigt holdt mig tilbage og jeg synes han klæder mit lille damehåndled åh så fint.

Hvad synes I om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsfund: Retro vindsblæser