Tanker om titler

Januar ønsker

oktober wants

Hey There Hi lamp, Marshall kilburn speaker, Anastasia modern renaissance palette, Kiera rug, Bloomingville table

De sidste gaver er knap pakket op inden jeg igen har fundet noget nyt at dagdrømme om.. Lige for tiden fylder indretning en stor del af min hverdag, da vi stadig så småt er ved at komme på plads i vores nye lejlighed. Jeg elsker virkelig at gå rundt og hygge med små projekter og finde inspiration til indretningen på diverse sociale medier og i magasiner. Lige for tiden drømmer jeg især om de små lamper fra Hey there hi og det fine sidebord som ville passe super fint ind i vores stue. Derudover har jeg længe ønsket mig en højtaler fra Marshall – jeg ved stadig ikke helt hvor jeg skal have den, men fin er den! Hvis vi ser bort fra nips og møbler til hjemmet er der selvfølgelig den smukke palette fra Anastasia, som jeg faktisk lige har bestilt hjem fra Beautybay da den var på lager igen i et par timer – den var efterhånden blevet et must buy, så det føles virkelig godt endelig at have bestilt den hjem!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om titler