En af julegaverne '16: Lyserød ruskindsjakke fra Vila

Indefectible sculpt fra Loreal – den perfekte contouring palette

loreal Indefectible sculpt contour palette

En af de helt store tendenser i 2016 var contouring og jeg hoppede på vognen nærmest fra dag et af. Jeg elsker virkelig det markerede look contouring giver, og selvom trenden så småt er ved at blive erstattet af ”strobing” bruger jeg stadig mine contouring produkter i stor stil når jeg skal i byen. Et af de produkter jeg er blevet allermest glad for er Loreals Indefectible Sculpt palette, som er en creme contour og highlight samlet i en. Jeg er sikker på min kæreste synes jeg ligner en tosset indianer når jeg har lagt brune og hvide streger i hele hovedet, men resultatet når det først bliver blendet er super fint og naturligt. Jeg har ellers været lidt tilbageholdene med at kaste med ud i creme contour da jeg ofte synes looket bliver lidt for Kim kardashian-vildt, men det kan altså sagtens gøres mere enkelt og naturligt hvis bare man bruger de rigtige produkter og pensler til påføring.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af julegaverne '16: Lyserød ruskindsjakke fra Vila