4 ting jeg gerne vil blive bedre til..

Genbrugsfund: Retro vindsblæser

genbrugsfund-retro-antik-vindblaeser

Genbrugs shopping er min favorit hobby, udover bloggen her. Jeg elsker virkelig at gå på opdagelse i de mange skatte som genbrugsbutikker gemmer og selvom man nogle gange skal igennem meget lort, så er følelsen når man finder noget virkelig fedt det hele værd. Den følelse fik jeg da jeg var i den lokale genbrugs i sidste uge og stødte på den her retro vindblæser. 30kr måtte jeg slippe for den og jeg synes den er så sindsygt sej. Den passer perfekt ind i mit soveværelse, som modsat resten af lejligheden, er meget rå og industrielt indrettet. Jeg synes i hvert fald selv det er lidt af et kup, og det har virkelig givet mig blod på tanden til at prioritere genbrugsshopping lidt oftere.

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ting jeg gerne vil blive bedre til..