Ansigtsolie fra Zinobel til vintertør hud

Et (måske) sidste outfit med mine yndlings sneaks

Outfit adidas t-shirt lædernederdeloutfit adidas t-shirt læder nederdel

Adidas t-shirt, Moss copenhagen leather skirt, Adidas sneakers

Et af mine mål (eller nytårs forsætter, om man vil) for 2017 var at skille mig af med mine Adidas superstar sneakers i ruskind. Som I måske kan gætte, er jeg ikke helt kommet så langt endnu. Jeg har haft dem ret længe efterhånden og det har været mine yndlings sneakers nærmest siden jeg anskaffede mig dem. Problemet er bare at de er begyndt at lugte jævnt meget af sure tæer. Sådan rigtig meget. Og det ved jeg ikke lige hvordan jeg skal fikse (tips modtages hjertens gerne), så medmindre jeg finder en løsning inden længe, så må de lade livet. R.I.P

 

6 kommentarer

 • Ditte

  Prøv med noget Rodalon. 🙂 http://www.rodalon.dk/00002/00010/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det vil jeg prøve inden de ryger ud – de er i hvert fald ubrugelige som de er nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Næste gang du er i Vejle, så tag en smut ned forbi Johns hælebar (den ved Mary’s), han har en special spray som seriøst kan få alt lugt væk!! Trust me!! Been there, done that – den virker! Det er i sådan en lille plastik flaske og væsken er blå 😉 Bare sig til ham der har butikken at det er til at fjerne meget sure tæer 🙈😂 Vi har en stående som vi har brugt til alt lige fra ridestøvler, træningssko, tasker osv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Vi bor i Vejle nu :p Og endda meget tæt på Johns hælebar!
   Tak for tippet, jeg må lige ned forbi ham og høre om han kan afhjælpe mit problem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellers er en helt almindelig sko-deo fra Matas også ganske fortrinlig. Jeg ved ikke, om du kan forestille dig, hvor dårligt et par sikkerhedssko kan lugte efter to års brug med strømpebukser (dumme arbejdsuniform!), men det var altså ret grumt indtil jeg fik anskaffet mig sådan en fiks sag 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Uha, ja det kan jeg godt forestille mig ikke har været helt godt.
   Jeg har allerede prøvet sådan en sko-deo. Godt nok bare en billig en fra tyskland, men jeg synes altså ikke effekten var overvældende – de lugtede dårligt igen dagen efter. Men tak for rådet! Hvis alt andet fejler kan det være jeg skal kigge nærmere på den fra Matas!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ansigtsolie fra Zinobel til vintertør hud