Søndags hygge og nye sutsko fra Hunkemøller

Et kig i mine Saved items fra Asos #1

et-kig-i-mine-saved-items-asos-1

Øverst fra venstre: Rokoko læderjakke, Lipsy top, Asos top, Asos denim nederdel, Adidas t-shirt, Asos kjole, Fila t-shirt, Asos top, River Island støvler

Det er virkelig længe siden at jeg sidst har shoppet tøj, så mine saved items på Asos bugner efterhånden af lækre sager som det kribler i fingerne for at få trykket hjem. Jeg har tydeligvis et crush på både lyserød og blomster i en rå fortolkning lige for tiden, og så går man jo aldrig rigtig galt i byen med et par klassiske sorte items. Jeg er især vild med den oversize læderjakke med de broderede blomster og den lyserøde skjorte nederst og så har jeg efterhånden været på jagt efter en sort cowboy nederdel noget tid, så den kunne jeg bestemt også godt overveje at klikke hjem. Men det hele er jo super lækkert. Hvad går I og drømmer om at føje til garderoben derhjemme?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags hygge og nye sutsko fra Hunkemøller