Et (måske) sidste outfit med mine yndlings sneaks

Et førstehåndsindtryk: Januars LF beauty boks

foerste-haandsindtryk-look-fantastic-beauty-box-januar

Min mor har været forbi i dag med en dejlig pakke, denne måneds beauty boks fra Look Fantastic. Jeg har stadig adresse hjemme hos mine forældre grundet problemer med et nyt dankort, men så er det jo godt at jeg har en sød budbringende mor der gider komme forbi med pakker. Jeg ved desuden heller ikke helt hvordan jeg skal ændre min adresse så jeg får beauty boksen tilsendt min nye adresse – jeg har nemlig valgt års abonnement.

Anyway.. Tilbage til det indlægget egentlig skulle handle om; den dejlige pakke! Jeg har tidligere lavet de her indlæg som en slags mini anmeldelse af produkterne, men det kræver at jeg tester dem over en lidt længere periode og jeg synes altså det er sjovere at skrive når de stadig er aktuelle og I derved også har mulighed for at få fingre i de lækre sager boksene indeholder.

Den her måned var bestemt ikke nogen skuffelse. Hvis jeg skal være ærlig tror jeg faktisk det er den boks jeg er blevet allermest positivt overrasket over. Det bunder til dels i at den indeholder flere make-up produkter end normalt, som jeg synes er lidt sjovere end hudpleje og hårprodukter – selvom det som regel også falder i god jord. Derudover indeholder den en del brands som jeg ikke kender i forvejen og det er jo også ret spændende at prøve noget helt nyt af. Boksen indeholder 6 produkter den her gang og ud af de 6 er 3 af dem i det jeg vil betegne som make-up kategorien.

Trifle Cosmetics Liquid Glow Luminizer

Det første produkt jeg fik øje på var den her flydende highlighter, som kom i den fineste lysrøde pakning med små isvafler i pastelfarver. Inde i pakken var den her lille tube med 20g produkt, som også har små søde isvafler på pakning. Virkelig kært! Selve produktet er en fyldende lyserød creme highlighter, som efterlader et meget fint diskret shine til huden. Trifle Cosmetics er ikke et brand jeg kender til i forvejen men so far so good. Jeg glæder mig meget til at tage den rigtigt i brug!

The Vintage Cosmetic Company Slanted Tweezers

Næste produkt i boksen var den her pincet, som lige som highlighteren kom i en så fin indpakning med små lyserøde blomster og prikker. Pæn indpakning er altså altid en vinder for mig. Selve pincetten er kobber farvet og kommer med en lille ”dut” til at sætte på spidsen når man har den med sig. Jeg manglede virkelig en ekstra pincet, så den er kærkommen og kvaliteten virker til at være helt okay – The Vintage Cosmetic Company er også et brand jeg ikke har erfaring med og Look Fantastic sælger det tilsyneladende ikke engang på deres hjemmeside.

Nuxe Lotion Tonique Douce

Fra to brands jeg intet kender til, til et jeg elsker. Næste produkt er Nuxes populære Lotion Tonique douce, som jeg har ville prøve et stykke tid efterhånden, så den blev jeg selvfølgelig meget glad for. Det er en toner til ansigtet som skulle efterlade huden blød og gennemfugtigt. Den dufter en del af rose, så hvis man ikke er til det er det nok ikke et produkt der falder i god jord. Jeg er dog sikker på at vi nok skal blive gode venner.

Pixi by Petra Brow tamer

Pixi er endnu et brand som jeg har haft rigtig gode erfaringer med. Især deres glow tonic er den stor-favorit hos mig. Så jeg glæder mig selvfølgelig til at prøve endnu et af deres produkter og en klar brow gel kan jeg i hvert fald altid bruge.

Briogeo Don’t Despair, Repair

Briogeo kender jeg heller ikke i forvejen. Produktet jeg har fået er en fugtgivende hårkur der indeholder alt fra avovado, mandler og argan olie til B5, D, A, og E vitaminer. Duften er meget nøddeagtig, hvilket jeg rigtig godt kan lide og så er den silikone-fri hvilket er et kæmpe plus for mig.

Jelly Pong Pong Fairy Lashes Mascara

Er jeg den eneste der aldrig har hørt om de her mærker før? Jelly Pong Pong, er endnu et mærke i rækken jeg ikke har skiftet bekendskab med tidligere, men det er altid rart at have en mascara eller 10 i reserve. Børsten er medium størrelse med rigtige hår og så den skulle give et godt ”curl” til vipperne. Den skal i brug så snart jeg er færdig med min nuværende mascara!

 

look-fantastic-beauty-box-lf-produkter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et (måske) sidste outfit med mine yndlings sneaks