Et kig i mine Saved items fra Asos #1

En køligere dag i Agadir

outfit-fra-agadir-kenzo-sweatshirt-hm1outfit-kenzo-sweatshirt-rejseoutfit-agadir1outfit-fra-agadir-kenzo-sweatshirt-hm2outfit-kenzo-sweatshirt-rejseoutfit-agadiroutfit-fra-agadir-kenzo-sweatshirt-hm3

Kenzo x H&M sweatshirt, VRS jeans, Birkenstock sandaler

Det er ikke mange vinter-outfits der er herinde, hva? Men det her er da et outfit jeg sagtens kunne have haft på det meste af januar hvis vi skiftede sandalerne ud med et par støvler. Vejret er virkelig gråt og trist de fleste dage og jeg synes overhovedet ikke at det er særlig inspirerende. Desuden bruger jeg det meste af min tid i arbejdstøj, som består af et par sorte bukser og en sort t-shirt med logo. Heller ikke ligefrem inspirerende. Så i stedet deler jeg lidt af billederne fra min tur til Agadir – bare rolig, der er kun 2 tilbage nu. Selvom de fleste af dagene var solrige, var det rart nok at have en bluse med til at trække over hovedet senere på aftenen og der var min Kenzo sweatshirt jo helt perfekt. Det er egentlig en herre model, men jeg synes den falder helt rigtigt alligevel – og så gør det jo bestemt ikke noget at min kæreste kan låne den. Det er bare lidt ærgerligt at den klæder ham bedre end mig, men sådan går det jo når man shopper tøj i herre afdelingen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i mine Saved items fra Asos #1