Januar ønsker

En hverdags favorit: Maybelline color tattoo on and on bronze

maybelline color tattoo on and on bronze

Selvom jeg virkelig elsker at sidde og bruge flere timer foran spejlet på at ordne makeup og hår, så skal det nogle gange gå lidt hurtigere og der er det altså dejligt at have nogle produkter i samlingen der bare altid virker. Sådan et produkt er Maybellines Color Tattoo og især farven On and on bronze har vundet mit hjerte. Det er den perfekte hverdags farve, som kan fungere både alene eller som base for et lettere smokeyeye og så er den så nem at ligge – jeg bruger bare en finger, det synes jeg klart fungere bedre end med pensel. Der er en del farver i serien og jeg overvejer meget om jeg skal prøve at kaste mig ud i en af de lidt vildere farver, som blå eller lyserød næste gang jeg kommer til flensborg, hvor jeg plejer at shoppe drugstore makeup, da der er en del penge at spare!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar ønsker