Den første aften på Atlantic palace i Agadir

En af julegaverne ’16: Lyserød ruskindsjakke fra Vila

ruskindsjakke-villa-sart-lyseroed-julegave-2016

Jeg vil godt lige starte med at sige at billedet er mega misvisende. Jakken har altså den fineste sarte lyserøde farve i virkeligheden og ikke den bæ-lilla i ser overfor. Jeg prøvede virkelig at rette det så godt jeg kunne i Photoshop, men til ingen verdens nytte – faktisk er jeg lidt i tvivl om jeg gjorde det værre. Ikke godt.

Lad os se bort fra det et øjeblik. Jakken fik jeg i julegave af mine forældre og faktisk var det slet ikke den jeg havde ønsket mig, men.. Nu har jeg gået og kigget lidt frem og tilbage på den og jeg er pisse vild med den. Jeg var endda nede og prøve den jakke jeg oprindeligt havde ønsket mig i Bestseller butikken her i Vejle, men jeg kan meget bedre lide farven på den her. Derudover har den dejligt lange ærmer og for en langarmet abekat som mig er det altså lidt et must. Looket er ikke helt så biker agtigt, som jeg normalt går efter, men jeg synes egentlig at den sarte farve spiller meget godt med det lidt mere feminie udtryk jakken har. Nu mangler jeg bare lidt forår og varmere dage så jeg kan tage den i brug!

PS. har I forresten set mit mega nice tæppe? Jeg købte det til en slik da jeg var i Marokko med min kæreste og nu ligger det fint og pynter i vores mellemgang. Jeg elsker det SÅ meget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første aften på Atlantic palace i Agadir