Indefectible sculpt fra Loreal - den perfekte contouring palette

Drømme om lamper

lampe-droemme

Har I lagt mærke til hvor mørkt det er udenfor lige for tiden? Lige så mørkt er der i vores lejlighed.. Vi har nemlig hverken fået sat lamper op i spisestuen, stuen eller soveværelset. Derfor går jeg selvsagt og drømmer en del om lamper for tiden, men desværre er min smag i lamper ikke helt billig og økonomien ikke helt god. Jeg synes det virker lidt fjollet at gå ud og købe grimme, billige lamper for at have noget midlertidigt frem for bare at spare op til de lamper man gerne vil have i første omgang. Derfor bliver lamper nok lidt af en etape-løsning, hvor vi køber lidt efterhånden som vi får råd til det – indtil videre må vi klare os med den arbejdslampe vi har haft stående på gulvet i stuen siden vi flyttede ind. Men derfor kan man jo sagtens drømme, ik?

Til stuen drømmer jeg om den smukke lysekrone fra Menu, som ville pynte smukt i vores stuk og den høje bordlampe i messing fra Ellos. I spisestuen er planen at købe to sorte Pantop fra Verner Panton som skal hænge over spisebordet og så skal vi have fat i en væglampe til vores lilla mosaik væg – jeg er lidt i tvivl om jeg er mest vild med den nederste fra House Doctor eller den øverste fra by Rydens. I soveværelset har jeg endnu ikke nogen loft-lampe-planer, men den lille Cube lampe fra Ellos ville være super fin på min stål reol og så kunne glødepæren med det lyserøde skær være fin til min natbords lampe.

2 kommentarer

  • Gustavo Woltmann

    Det er nogle skønne lamper, du har udvalgt.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indefectible sculpt fra Loreal - den perfekte contouring palette