Mit nye ur fra Komono

DM Peel’n heal håndcreme

dm-skincare-haandcreme

Jeg har aldrig rigtig bøvlet med tør hud før, men på mit nye arbejde vasker jeg hænder mange gange dagligt og en god håndcreme er derfor blevet helt essentielt for mig. Jeg har efterhånden prøvet en god håndfuld (pun intended), men Peel’n heal fra DM skincare skiller sig alligevel ud idet at det er en kombineret peeling og håndcreme. Når man har taget en lille klat ud i hænderne massere man derfor bare ind indtil de små peelingkorn er opløst og så skal den selvfølgelig ikke skylles af. Jeg er lidt en sucker for 2-i-1 produkter, så det her er lige et produkt for mig og så dufter den dejlig mildt af citrus og honning. Og vigtigst af alt selvfølgelig, så sørger den for at mine hænder er dejligt bløde hele dagen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye ur fra Komono