Tomme produkter #1

Det der hjørne i stuen..

hjoernet-i-stuen-collage

H. Skjalm P vase, Gubi lampe, Desenio Capo D’opra plakat, We Do Wood Nomad stol, Ellos Berg vægreol, The Monocle Guide to Cosy Homes bog, Kentia palme, OYOY lysestage

Hvis vi ser bort fra de manglende lamper, så er vi faktisk så småt ved at falde på plads i lejligheden. Et sted jeg dog godt kunne tænke mig at få indrettet er det ene hjørne i vores stue som lige pt. er meget tomt. Eller, det vil sige, det er faktisk fyldt med alt muligt der slet ikke skal være der så som flyttekasser, planter og vores kontorstol. Men altså..

Jeg har derfor gået og gjort mig lidt overvejelser omkring hvad der skal ske med hjørnet, det seneste stykke tid og er kommet frem til følgende konklusion; Jeg vil købe en lækker lænestol eller safari stol, som skal være omdrejnings punkt for ”hyggehjørnet”. Derudover kunne jeg godt tænke mig en fin lampe og et par store plakater til at hænge på den ene væg og på den anden vil jeg gerne have min nye vægreol fra Ellos, som jeg fik i julegave, op og hænge. Ved siden af lænestolen forestiller jeg mig at der skal være et fint rullebord i messing, som skal fungere som bar og så skader det aldrig med lidt ekstra nips, en pæn plante og et par coffee table bøger.

Nu mangler jeg bare lige et ordentlig plus på kontoen for at drømmen kan realiseres..

2 kommentarer

 • Det er nogle meget fine ting du vil indrette dit hjørne med, og det er så træls at der står alt muligt, har selv sådan et derhjemme! 🙂

  god weekend og dag!
  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, jeg undskylder det med at vi stadig bor lidt i flytterod, men vil godt nok gerne snart have styr på det!
   Du må også have en god weekend! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomme produkter #1