En hverdags favorit: Maybelline color tattoo on and on bronze

Den perfekte off shoulder top fra Kenzo x H&M

off-shoulder-top-fra-kenzo-hmoff-shoulder-top-fra-kenzo-hm-detajle-billede

Min Kenzo x H&M bestilling kom få dage inden jeg rejste afsted til Marokko, så det røg selvfølgelig med i kufferten. Jeg startede med at indvie den smukke off shoulder top allerede første aften og jeg synes simpelthen den er så fin! Jeg er ellers normalt meget til sorte og neutrale farver, men den her top fangede mig altså hurtigt da jeg så den første gang og så er den jo perfekt til at pifte resten af min sorte garderobe op med. Min kæreste var ret skeptisk da han bestilte den hjem til mig, men selv han synes den er flot så snart den kommer på. Jeg regner med at ligge lidt flere billeder op fra outfittet her i starten af næste uge. Jeg synes nemlig at den fortjener at blive vist lidt bedre frem, men for nu må I nøjes med lidt detajle billeder.

God weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hverdags favorit: Maybelline color tattoo on and on bronze