Billede genbrug, en forsinket vinder og godt nytår

Årets første dag og små mål for 2017

2017-smaa-maal

Så skriver vi 2017 i kalenderen og jeg er for første gang i mange år, vågnet op helt uden tømmermænd. Det var ret forfriskende at prøve, men selvom hovedet har haft det fint er dagen nu stadig blevet brugt på sofaen med serier og comfort food. Det hører sig næsten 1. januar til. Jeg håber at I også kom godt ind i det nye år og at tømmermændene ikke er alt for slemme i dag.

Jeg gjorde jo en lille status over det foregangene år igår og i dag vil jeg så dele de små mål jeg har sat mig for 2017. I stedet for at plapre løs om at jeg godt vil tabe mig 5 kilo (mere), begynde at træne igen, spise sundere og alt det der, har jeg valgt at lave listen rimelig overkommelig, så succesraten er højere – det er den måde jeg bedst kan lide at gå ind i et nyt år på!

I 2017 vil jeg..

.. Lærer af lave en fransk fletning.

.. Blive klippet

.. Smide mine sorte superstar sneakers i ruskind ud.

.. Skifte batteriet i mit Michael Kors ur

.. Fortsætte jagten på de perfekte sorte jeans

.. Tage min nye kalender fra Atelier Aarhus i brug

..  Købe lamper til lejligheden

.. Drikke mere vin

 

Det var det.. som sagt, meget overkommeligt! Hvad er jeres mål for 2017?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billede genbrug, en forsinket vinder og godt nytår