En køligere dag i Agadir

4 ting jeg gerne vil blive bedre til..

atelier-aarhus-kalender-4-ting-jeg-gerne-vil-blive-bedre-til

Jeg har allerede delt et par af mine små, meget overkommelige, mål for 2017 med jer, men udover det er der også et par andre ting som jeg løbende arbejder på at blive bedre til. Jeg synes personligt at det er ret vigtigt at man er i, mere eller mindre, konstant udvikling. Det er både personligt, i sine forhold og for mit vedkommende i forhold til bloggen her. Selvfølgelig kan man have en off periode, det er helt naturligt, men jeg vil selvfølgelig gerne arbejde på at være den bedste version af mig selv.

Derfor kunne jeg godt tænke mig at blive bedre til at..

.. Planlægge min tid. Jeg synes selv at det går okay med at få postet herinde lige for tiden, men jeg kunne alligevel godt tænke mig at blive lidt bedre til at planlægge og udnytte min tid, så jeg ikke lige pludselig sidder og gerne vil lave indlæg men ikke har noget materiale. Især i de her tider hvor der bliver tidligt mørkt er det ret vigtigt at kunne disponere tiden, så man f.eks kan udnytte det mens der stadig er lyst udenfor.

.. Holde orden i mine ting. Jeg har altid været et rodehoved og er det sådan set stadig, men jeg kan mærke at det med alderen er blevet vigtigere for mig at der er pænt og ordentligt der hvor jeg opholder mig. Jeg er lige ved at gå i spåner når der er rod omkring mig i længere tid af gangen og især opvasken er det blevet vigtigt for mig at tage hver aften.

.. Rose andre. Jeg kender vitterlig ikke nogen, der ikke elsker, at få ros, men jeg synes ikke altid at jeg selv er så god til at give det. Det kan bare være små ting som at fortælle folk hvis de har gjort det godt, har noget pænt tøj på eller fået nyt hår. Det er noget som de fleste mennesker sætter utroligt meget pris på og så kræver det nærmest ingenting.

.. Spare op. Det kan godt være lidt af en opgave når man er på SU, men nu hvor jeg har fået et fast arbejde, med en fast indkomst, så kunne jeg altså godt tænke mig at blive bedre til at ligge et beløb til side hver måned. Det behøver ikke være de helt store ting man spare op til, men friheden til at kunne gøre noget spontant er virkelig noget jeg værdsætter og det er bare nemmere hvis man har lidt penge på lommen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En køligere dag i Agadir