Powerbank fra Greylime, en rabatkode og en giveaway

3 Planter jeg skal eje

bana-palme

Foto credit: Figtny & Mydomaine

En af de planter som jeg virkelig tror bliver allemandseje i 2017 er bananpalmen, som med de bredde blade skiller sig lidt ud fra de palmeplanter vi ellers har set meget til. Den fås i mange forskellige størrelser og især kæmpe udgaven har vundet mit hjerte. Desværre har jeg ikke plads til en kæmpe bananpalme i min lejlighed, men jeg håber at jeg kan finde plads til en mellemstor af slagsen i mit ene hjørne af stuen..

 

monstera-obliqua

Foto credit: Ranggakuzuma & Thomas

Monstera Obliqua (også kaldet swiss cheese plant og monkey mask) er efter min mening det mest oversete medlem af Monstera familien. Jeg har haft et godt øje til planten det sidste års tid og jeg begriber ikke hvorfor den ikke er blevet mere populær. Måske kommer det, hvem ved.. I hvert fald har min lokale plante-pusher netop fået en lille sending hjem, så jeg tror ikke at der går lang tid før den flytter ind herhjemme.

 

alocasia-polly

Foto credit: Ukendt & Happyinteriorblog

Alocasia polly planten begyndte så småt at dukke op flere og flere steder på de sociale medier i slutningen af 2016 og jeg tror bestemt ikke vi har set det sidste til den endnu. Jeg elsker de karakterirske blade og den lille størrelse gør at de fleste har plads til den, inklusiv mig selv. Af de 3 planter tror jeg at Alocasia polly bliver den første jeg løber ud og køber.

 

Hvilken af de 3 planter kan I bedste lide?

6 kommentarer

 • Åh ja, bare en af hver, tak? Jeg kunne vitterligt finde den perfekte plads til dem alle tre lige med det samme. Har i hvert fald et tomt hjørne, som efterhånden har skreget på en stor, smuk plante lidt for længe 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Uh ja, hvis jeg lige havde den perfekte plads nu og her så havde jeg da købt dem alle med det samme 😉 Men må lige nøjes med at overtale min kæreste til en af gangen :b

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bananpalmen, helt klart! Jeg har været så forelsket i den i evigheder 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis jeg havde mere plads havde jeg allerede købt en bananpalme, deres blade er simpelthen så smukke. Til gengæld har jeg købt en ananas plante, den fylder noget mindre 😉 forstår ikke at de ikke er blevet et plante must, når nu ananas har været så populært 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Helt enig! De er sindsygt smukke. Jeg arbejder på at overbevise kæresten om at sådan en kan vi sagtens få plads til 😉
   Jeg havde en ananas. Den døde virkelig for mig 🙁 Men har tit overvejet at købe en ny. Har også prøvet at plante min egen, det gik ikke så godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Powerbank fra Greylime, en rabatkode og en giveaway