Et simpelt outfit fra Atlas bjergene

Ovale make-up børster fra Technique Pro

technique-pro-boerster-billigvoks

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Hvis man, som jeg, interessere sig bare en lille smule for make-up, har man helt sikkert allerede stiftet bekendtskab med de ovale børster som man nærmest ikke kan komme uden om i make-up verdenen lige for tiden. Første gang jeg selv blev introduceret for de lidt specielle børster var på youtube, og siden har jeg vidst at det var noget jeg skulle prøve før eller siden. Jeg har efterfølgene fået muligheden for at teste en god håndfuld af de ovale børster fra Technique Pro, som forhandles hos Billigvoks, men derudover ikke er et mærke jeg kender ret meget til.

Kvaliteten på børster er helt okay, de er dejlig tætte og virkelig bløde i hårene. Designet er lidt skørt synes jeg. Jeg ved ikke helt om jeg kan se fidusen i at de er ovale og meget flade i hårene, jeg tror mere det handler om vane, men de fungere som de skal og især de større børster er jeg blevet ganske glad for. De små har jeg endnu ikke haft lejlighed til at lege så meget med, men så snart jeg lige får tid skal jeg helt sikkert prøve om jeg kan kreere et fint look udelukkende med overstående børsterne.

Har I prøvet ovale make-up børster, og i så fald; hvad synes I?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et simpelt outfit fra Atlas bjergene