Endnu et par sneakers til samlingen: Nike SB

Et simpelt outfit fra Atlas bjergene

outfit-trekking-tur-atlas-bjergene-vrs-skjorte1 outfit-vrs-skjorte

Jeg har mere eller mindre levet i den her skjorte siden jeg modtog den i oktober, så selvfølgelig skulle den med en tur til Marokkos bjerge hvor dresscoden klart var mere komfontabel end den var fashion. Vejret skiftede generelt ret meget i Atlas bjergene, og selvom solbrillerne snyder en smule var jeg pakket godt ind i stor pelsjakke, pandebånd og halstørklæde resten af overstående dag – men hvad gør man ikke for at få taget et par billeder? Vi var taget ud på en forholdvis lang hike (18km) som vores guide beskrev som ”easy easy”, men det var altså ikke helt den opfattelse jeg havde af turen. Jeg var utrolig syg de pågældende dage, med hoste og ondt i halsen og kombineret med den halv hårde strækning var det, oppe under de tyndere luftlag, nærmest umuligt for mig at trække vejret. Derfor blev jeg pænt placeret på et muldyr som – hvis vi ser bort fra den ene gang den smed mig af – fik fragtet mig sikkert fra Touda, op til søen Izourar og tilbage igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et par sneakers til samlingen: Nike SB