Cream heat spray fra Maria Nila og en giveaway

Billede genbrug, en forsinket vinder og godt nytår

outfit-nytaar-2014-2015-lille

Året lakker så småt mod enden og i den forbindelse tænkte jeg at jeg ville gøre en lille status på året der er gået. 2016 har på mange måder været et helt sindsygt år, men samtidig har det været et virkelig godt år for mig personligt. Det blev året hvor jeg tog mig sammen og tabte 10kilo, jeg rejste til USA en hel måned på roadtrip med en god veninde, jeg fik et nyt job som jeg er virkelig glad for, jeg var i Marokko 2 gange inden for samme måned og så flyttede jeg sammen med min kæreste i vores nye lejlighed (som jeg glæder mig til at vise jer!).

I aften skal jeg være sammen med min kærestes familie og venner, og selvom jeg ofte synes nytårsaften er lidt overvurderet så glæder jeg mig til at skyde det nye år igang med nogle af dem jeg holder allermest af. Jeg har taget forskud på glæderne og købt kransekage, som jeg sidder og spiser i skrivende stund mens jeg venter på at mit kamera lader op. Jeg har haft lidt travlt i dag, så derfor er billederne genbrug fra forrige år, hvor jeg var hoppet i en, dengang helt ny, kjole fra Pippa Lynn. Billederne er dog stadig ret aktuelle da jeg har planer om at hoppe i samme kjole i aften, tilsat et par høje støvler fra Tamaris jeg lige har købt på udsalg og så tror jeg at looket skal fuldendes med et smokeyeye i rødelige/pink nuancer.

Vinderen af Maria Nila giveaway’en blev desuden Josephine, som vil modtage en mail indenfor de næste par dage. Tak til alle der deltog og godt nytår – pas godt på hinanden i aften!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cream heat spray fra Maria Nila og en giveaway