Before the color change

What I bought from the Kenzo x H&M collection

kenzo-hm-collab-what-i-bought

 

Mine følelser omkring H&M x Kenzo samarbejdet har virkelig været blandede. Da jeg først hørte at Kenzo var den næste store designer i rækken til at lave en kollektion for H&M tænkte jeg ”yes”. Da jeg første gang så kampagne billederne tænkte jeg ”nej tak”. Da jeg kiggede en smule nærmere blev jeg enig med mig selv om et ”måske”. Det kunne jo være, at jeg bare lige skulle se de forskellige styles hver for sig – og det hjalp. Det hjalp faktisk så meget at jeg i går aftes måtte ringe til mine kæreste og tigge ham om at sidde klar ved computeren i dag kl. 8.00, så han kunne bestille det halve af kollektionen hjem til mig. Så galt gik det ikke helt, men det lykkedes ham heldigvis at få overstående 4 styles i kurven og til check out, hvilket resulterede i en meget glad mig, tidligt fra morgenstunden. Nu glæder jeg mig bare helt gevaldigt til at modtage det! Har I bestilt noget fra samarbejdet eller er det lidt for spraglet til jeres smag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Before the color change