Dip & twist nail polish remover

Before the color change

outfit hvid top, jeans, stiletter2outfit hvid t-shirt, jeans stiletteroutfit hvid top, jeans, stiletter1

H&M jeans, Moss copenhagen t-shirt, H&M jacket, H&M heels

Jeg fyldte år lige omkring farveskiftet i naturen og i den anledning var jeg hoppet i et meget behageligt, men også ret fint outfit (hvis jeg selv skal sige det). For første gang i flere år var mine forældre hjemme på dagen og jeg blev både vækket med morgensang, morgenmad og gaver – det er altså en af de helt store ”fordele” ved at bo hjemme og noget jeg på en eller anden måde kommer til at savne lidt når jeg flytter. Når det så er sagt glæder mig helt sindsygt meget til at flytte ind i den nye lejlighed og gøre det til et hjem sammen med min kæreste. Selvom jeg allerede har boet flere forskellige steder, både med veninde, kæreste og alene så føles det altså lidt mere voksent og seriøst den her gang og det er både spændende og nervepirrende!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dip & twist nail polish remover