Last sunday

Pink saturday at Cocopanda

cocopanda-lyseroed-loerdag

The balm Meet matt(e) trimony eyeshadow palette, Naobay Radiance bodylotion, Davines Momo shampoo, Nyx Jumbo eye pencil in Mocha, GlóMinerals Brow brush, Bareminerals Blender brush, Elizabeth Arden Lipstick in pale petal, Nyx Soft matte lipcream in stockholm, Nyx Shine killer primer, Beautyblender, HH Simonsen Hair brush, Clean White woods parfum

Jeg tror efterhånden at de fleste forbinder oktober måned med kræftens bekæmpelses kampagner og lyserøde teamer uber alles, og hvis jeg skal være helt ærlig så synes jeg ofte at der bliver kogt lidt for meget suppe på konceptet – det behøver I hvert fald ikke fylde sende-fladen på samtlige medier gennem hele måneden for min skyld. Når det så er sagt synes jeg selvfølgelig at det er en sag der er værd at støtte og jeg elsker når det bliver gjort på en stille og rolig casual måde, som jeg synes Cocopanda formår med deres ”begivenhed” lyserød lørdag, som i alt sin simpelhed går ud på at der bliver doneret 10kr til kræftens bekæmpelse for ordre der bliver lagt på dagen i morgen. Så hvis I alligevel står og mangler lidt beauty godter, så er tippet hermed givet videre – hvem elsker ikke at shoppe OG støtte et godt formål samtidig? Jeg har selv luret lidt på ovenstående, og jeg tror det ender med at jeg klikker beautyblenderen og Stockholm lipcreamen fra Nyx hjem!

Koden oktober2016 giver desuden fri fragt, velbekomme og god shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last sunday