Dining area & a new poster

Last sunday

outfit-beauty-messe-2016-1 outfit-beauty-messe-2016-2 outfit-beauty-messe-2016-3 outfit-beauty-messe-2016-4 outfit-beauty-messe-2016-5 outfit-beauty-messe-2016-6

Sidste søndag blev der afholdt beauty messe i fredericia og i den forbindelse var jeg taget derned med min gode veninde Joanna for blandt andet at besøge pigerne bag DM skincare, som er et mærke jeg allerede stiftede bekendtskab med for flere år siden da jeg prøvede en af deres mudder masker. Siden da har de fået et vælg af nye produkter og lige pt. er jeg i gang med at teste en dagcreme derfra – men mere om det senere!

Jeg var hoppet i min mors gamle netkjole, som jeg synes fungere ganske fint med et bælte i taljen og en underkjole. Jeg er virkelig blevet nærig når det kommer til tøj og derfor er det også begrænset hvor meget nyt jeg får anskaffet mig og så er det jo rart at man kan gå på jagt i ens mors aflagte klude. Bæltet er også af ældre dato og faktisk havde jeg helt glemt at jeg havde det, så det føles jo næsten som at få nyt når man finder sådan nogle ting i sin garderobe!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dining area & a new poster