Birthday wishes 2016

Dining area & a new poster

dining area new in ilovemytype bloom posteri love my type bloom plakat og dining areai love my type poster bloom messing newin

Plakaten fra I love my type er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Som jeg kort nævnte i sidste uge flytter jeg om halvanden måneds tid og derfor er det måske også en smule ironisk at jeg idag viser jer billeder fra mit nuværende hjem. Men! Jeg synes altså ikke at I skulle snydes for lidt billeder af mit lille spisestuehjørne som jeg langt om længe er blevet tilfreds med.

Bordet faldt jeg over på Tradono for en måneds tid siden og det var kærlighed ved første blik, så selvom sælger var en smule træls at handle med, måtte jeg altså bare eje det og jeg fortryder det ikke et sekund – både min kæreste og jeg knuselsker det! Stolene har vi fundet lidt rundt omkring og jeg er vild med det charmende look det giver, at de er forskellige, selvom jeg er sikker på det ikke falder i alles smag. Bloom plakaten fra I love my type er også ny og jeg elsker den! Den er virkelig med til at give lidt farve og liv til min ellers meget simple indretning og jeg glæder mig allerede til at den skal være stjernen på den billedevæg, jeg forestiller mig at skulle lave i vores spisestue, når vi flytter. Inde i mit hoved bliver det helt perfekt!

4 kommentarer

 • Nu er jeg slet ikke til plakater, men må indrømme at den der er flot. Blomster er altså, i mine øjne, umuligt at stå for (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg synes også den er lidt speciel 🙂 Er vildt glad for den og blomster er jo altid et hit 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot en plakat – Dem MÅ jeg eje
  Tak for sidst

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, den er så fin!

   Selv tak, ærgerligt du ikke kom med til Agadir!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes 2016